Instagram împinge recomandările printre postările tradiționale de feed, în încercarea de a aduce utilizatorii înapoi pe aplicația de socializare de la Meta, concurentul direct al X.

Potrivit TechCrunch, utilizatorii din întreaga lume au raportat că Instagram afișează acum un carusel „Pentru tine pe Threads” cu un buton pentru a deschide aplicația direct pe telefonul unui utilizator.

„Am adăugat o serie de funcții noi în aplicație de la lansare și acum facem mai ușor pentru oameni să vadă cel mai recent conținut din Threads direct pe Instagram”, confirmă un purtător de cuvânt al Meta, pentru TechCrunch.

Instagram, la pachet cu Threads

Utilizatorii au descoperit anterior că ștergerea unui cont Threads sfârșește prin a șterge și contul de Instagram.

Conform paginii de politici a Meta, rațiunea este că profilul Threads al unei persoane face parte din contul de Instagram al utilizatorului.

Meta pare să testeze împingând un carusel de postări Threads sugerate pe Instagram pentru a crește implicarea și pentru a aduce utilizatorii înapoi pe aplicația sa nou înființată.

Threads a părut, cel puțin la început, să fie un succes zdrobitor după ce a atins 100 de milioane de utilizatori la abia o săptămână de la lansare, transformând cu ușurință rivalul Twitter (actual X) în aplicația cu cea mai rapidă creștere din istorie.

Cu toate acestea, implicarea pe Threads a scăzut la fel de repede pe cât a crescut, iar aplicația a înregistrat o scădere uluitoare cu 70% a numărului de utilizatori activi zilnic .

Chiar dacă Threads și X (fostul Twitter) funcționează în mod similar, Meta a lansat o versiune simplă a aplicației Threads la începutul lunii iulie, din care lipseau unele caracteristici semnificative ale platformei lui Elon Musk.

Este posibil ca acest lucru să fi dus la scăderea click-urilor pe Threads.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, Meta a lansat versiunea web a Threads, una dintre cele mai solicitate funcții ale sale. Iar joi, CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a anunțat că Threads începe să testeze căutarea de cuvinte cheie în aplicație.

Sursa: Playtech

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD