Una caldă, alta rece, ne-om descurca noi! Resurse avem, bunăvoință și bune intenții avem, Slavă Domnului, și o să facem față tuturor provocărilor, oricât de îndrăznețe ar fi.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Berbec

Provocări la tot pasul și o să vă străduiți să faceți față onorabil, ca să vă puteți atinge obiectivele știute și pe cele neprevăzute, deloc puține.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Taur

E bine să vă îngrijiți și de voi și de ai voștri, să nu ratați o șansă de afirmare, de a vă lansa pe firmament, pentru că n-o duceți bine cu sănătatea.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Gemeni

E posibil să aterizeze niște bani care vin în completarea salariului și o să vă puteți mișca, chiar și în weekend să mai plecați pe ici pe colo.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Rac

Vă pregătiți de o poziție mai la vedere și o să câștigați mai mulți bani, intrați și în atenția unor oameni care vă pot oferi sprijin, consiliere profesională.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Leu

Poate vă încumetați să scoateți la iveală calitățile de lideri ca să se vadă care e adevărata voastră valoare – că la voi talentul se revarsă.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Fecioară

Încă se mai fac presiuni să lucrați într-o altă combinație partenerială și, dacă vreți o schimbare, vă dați acordul. Dacă nu, e NU.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Balanță

Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care speră să vă petreceți viața împreună și o să vă spuneți și voi punctul de vedere.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Scorpion

Vă curtează cineva care a tot încercat să vă convingă că are calitățile pe care le căutați voi la un partener de cuplu, dar voi încă sunteți sceptici.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Săgetător

E o exuberanță molipsitoare pentru cei din jur și poate puneți în aplicare un proiect de timp liber, o plimbare de sărbători, sau în vacanța de vară.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Capricorn

Se poate să dați un examen, vă duceți la interviuri și o să ieșiți în câștig că se caută o persoană valoroasă, ca voi.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Vărsător

Apar niște restanțe de care trebuie să vă achitați și o să faceți o evaluare a banilor din cont și a celor care or să vă intre, să vedeți ce buget aveți de Paște.

Horoscop 15 aprilie 2024 - Pești

O inițiativă care o să fie susținută de un investitor și o să vă descurcați cu tot ce ține de afacerea respectivă, o să vă implicați trup și suflet.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Carolin Minciuc