Horoscopul zilei de joi, 25 aprilie 2024. Astrele s-au aliniat pentru unii nativi, iar aceștia au parte de vești cât se poate de bune. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Astazi esti agitat si nu ai stare. Lucrurile se vor aseza-n favoarea ta curand, deci pastreaza-ti calmul si ramai optimist!

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Pe plan personal, vestile sunt foarte bune! O noua relatie sau o vacanta la care visezi de mult timp se arata la orizont. Ramai pozitiv pentru a atrage si mai multe lucruri bune!

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Trebuie neaparat sa te detasezi de ceea ce se intampla la birou si sa iti vezi de drumul tau. Ai tendinta de a cere sfaturile celor din jur pentru aproape orice. Fii stapan pe deciziile tale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

In sfarsit, duci la bun sfarsit o activitate care te stresa deja de prea mult timp. Rezultatele sunt in favoarea ta, asa ca starea ta de bine se accentueaza vizibil.

Leu: 23 iulie – 22 august

O vizita la parinti te-ar putea ajuta sa iti faci ordine-n ganduri. Probabil ai muncit prea mult, asa ca o discutie cu cei dragi iti va reda starea de bine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Persoana iubita trebuie sa te duca intr-o vacanta curand! Din cauza job-ului a fost mai ocupat decat de obicei, dar isi ia revansa si iti va organiza o surpriza!

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Esti sigur ca cei din jur iti ascund ceva. Acesta este adevarul, insa lasa-i sa isi vada de treaba lor, pentru ca nu o sa regreti nimic in legatura cu ei.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Ai lasat ceva nerezolvat in ultimele zile, iar stresul se intrevede la orizont. Trebuie sa tragi tare ca sa recuperezi timpul pierdut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu mai asculta criticile celor din jur si concentreaza-te pe puterea tainterioara. Poti reusi si singur, asa ca nu ma pleca urechea la oricine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te ingrijoreaza ceea ce i se intampla unui prieten. Iti faci tot felul de scenarii si vrei sa il ajuti. Pana la urma, se va dovedi ca el iti pregatea de fapt o surpriza, deci totu-i bine cand se termina cu bine.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Persoana iubita iti pregateste o surpriza. Te simti apreciat, iar pe plan sentimental lucrurile merg mai bine decât niciodată. Asa ca este timpul sa ii rasplatesti si tu eforturile partenerului.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Te-a dezamagit un apropiat si acum refuzi sa intri in contact cu toti prietenii. Ii banuiesti pe toti ca iti ascund cate ceva si ca vor sa iti faca rau. Nu te transforma intr-un paranoic insa. Nu toti oamenii sunt la fel.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD