O să avem parte de surprize la tot pasul și o să ne lăsăm pătrunși de spiritul sărbătorilor pascale și o să fim recunoscători pentru tot ce primim, material sau spiritual.

Horoscop 3 mai 2024 - Taur

O să vă bucurați de revederea unor oameni care or să vă includă în programul lor și o să petreceți câteva zile minunate și care pun bazele unor relații trainice.

Horoscop 3 mai 2024 - Gemeni

Se poate să luați parte la un eveniment și să fie vorba și despre voi și să primiți aprecieri din partea publicului, să luați un premiu.

Horoscop 3 mai 2024 - Rac

La un party, undeva, o să vă curteze un angajator și dacă sunteți nemulțumiți de actualul loc de muncă o să fiți, probabil, interesați de ofertă.

Horoscop 3 mai 2024 - Leu

O energie de zile mari la voi, poate vă îndrăgostiți sau vă entuziasmează funcția pe care o veți primi în curând, chiar și fără concurs. Și or să fie și bani în plus.

Horoscop 3 mai 2024 - Fecioară

O să mai scoateți din fondul de rezervă atât cât aveți nevoie ca să luați un cadou ființei dragi, familiei sau poate o vacanță pe undeva ar fi cel mai frumos cadou.

Horoscop 3 mai 2024 - Balanță

Poate plecați de azi, dacă n-ați vrut înainte, de 1 Mai la rude, la prieteni ca să petreceți zilele de Paște cu toți cei dragi.

Horoscop 3 mai 2024 - Scorpion

Vești bune, revederi emoționante, se întâmplă diverse care vă țin în priză și o să legați noi prietenii, dar și relații de afaceri durabile.

Horoscop 3 mai 2024 - Săgetător

Mai sunt ceva urgențe pe acasă, dar o să le veniți de hac și o să zburați spre mare, munte sau la rudele din altă localitate ca să vă pregătiți de Paște.

Horoscop 3 mai 2024 - Capricorn

Ați mai dat deoparte grijile, stresul și vă puteți bucura de sărbători alături de familia lărgită că n-ați avut timp să vă întâlniți.

Horoscop 3 mai 2024 - Vărsător

O să onorați invitația la niște rude fie înainte de Paște, fie după, că programul din noaptea de Înviere e într-un cadru diferit, poate în străinătate.

Horoscop 3 mai 2024 - Pești

Se poate să dați curs unei întrevederi în scop de afaceri și o să vă concentrați asupra unei variante contractuale care să vă avantajeze, din care să iasă bani.

Horoscop 3 mai 2024 - Berbec

Multă lume vă cheamă și rămâne de văzut cum o să reușiți să-i împăcați pe toți, cert e că voi o să vă străduiți, că vreți să vă distrați, să vă simțiți bine.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD